Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (4.28 secunde)
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
In tarile dezvoltate din Europa de Vest, fiecare automobil are doua seturi de roti - unul de vara, cu jante din aliaj si unele de iarna, cu jante din tabla.
Ascultam DW ca sa stiu pe ce lume sunt Deutsche Welle a fost pentru mine, mult timp, unul dintre posturile de radio (alaturi de "Europa Libera" si BBC) pe care le ascultam ca sa simt ca am legatura cu lumea, ca sa stiu pe ce lume sunt.
Se crea deci un precedent periculos pentru sovietizarea celorlalte tari din Europa de Est, deja ocupate de catre Armata Rosie, cu concursul actiunilor destabilizatoare si diversioniste ale partidelor comuniste, colaborationiste cu emisarii Kremlinului.
Europa de Vest, Europa de Est, Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Africa sub-sahariana, Maghreb, Balcani, Ţările din Europa Centrală ... In Europa avem reprezentante locale in:
In contextul viitoarei aderari la Uniunea Europeana - proces complex si cu implicatii multiple - toti cei implicati in procesul educativ avem datoria sa ne asiguram ca elevii invata, inteleg si isi exprima opiniile asupra felului in care doresc sa arate Europa in viitor", a spus prof.
Concentrarea pe pensii a facut Europa sa para dura, dar de fapt a dat dovada de prostie. ... Noi amenintari pentru Uniunea Europeana Europa este o uniune atata vreme cat un membru nu intra in probleme.
Ideea principala, subliniata in niste studii foarte competente ale unor lingvisti autohtoni, dintre care unul face chiar nota aparte, este ca limba romana reprezinta limba primordiala, practic singura limba din Europa.
In rest, s-a plimbat prin toata Europa si a mers pana-n Mongolia cu masina, cu ceilalti doi dacioti ai lui, dormind toti trei, in cort, in iurte, in masina, in desert, pe munte, sub cerul liber, in grohotisuri si, cand a avut noroc, in case normale de om.
Dintr-o astfel de perspectiva, putem intelege faptul ca presedintele Francois Mitterrand si cancelarul Helmut Kohl au decis, la intalnirea din 7 noiembrie 1989, sa se intensifice aplicarea masurilor elaborate in cadrul NATO pentru stimularea evolutiilor din Europa de Est, indeosebi prin constituirea unui front comun al fortelor de opozitie din tarile socialiste.
Articolul este, practic, un document-platforma ce are drept mesaj dorinta lor de a realiza "o Europa forte care sa ne protejeze". ... "In privinta fondurilor speculative, a paradisurilor fiscale, a remuneratiilor acordate conducatorilor si operatorilor financiari, vrem o Europa exemplara", subliniaza Sarkozy si Merkel in documentul amintit.
22 de intelectuali si personalitati politice din Europa Centrala si de Est, intre care fostul presedinte Emil Constantinescu, au publicat o scrisoare deschisa adresata presedintelui american Barack Obama in care se declara ingrijorati de viitorul relatiilor dintre SUA si tarile din regiune.
Romania si Bulgaria sunt outsideri in Europa Centrala si de Est, in mod clar mai jos decat restul regiunii in materie de dezvoltare economica si institutionala, afirma Les Echos, intr-un comentariu despre situatia economica din fostele tari comuniste la 20 de ani de la caderea Cortinei de Fier.
Ciocan o desfasoara ca Sef al Serviciului Informare si Relatii Publice si Purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti de aproape 5 ani a fost recunoscuta la nivel european prin alaturarea acestuia in cea mai prestigioasa asociatie, exclusiv destinata directorilor de comunicare din Europa.
- Peste tot in Europa se iau masuri de austeritate. ... Nicaieri in Europa nu se taie pensiile.
Laura Cernahoschi (foto) transmite din Minsk, capitala Belarus, un articol intitulat 'Va scriu din "ultima dictatura din Europa"'. Corespondenta a pus ghilimele la"ultima dictatura din Europa" din motive lesne de inteles:
Acesta a asemanat durata scurta a vizitei din Romania a oficialulul german, cu un film pe care l-a vazut in urma cu cativa ani, Europa in patru zile.
In plus, la scurt timp dupa revolutie, specialista in cojoace devine, brusc, ditamai angajatul la postul american de radio Europa libera, o legenda a presei postbelice la care visau sa lucreze oameni cu CV-uri mult mai impresionante.
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
google-analytics.com